تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

علت مسدود شدن خط ۳ مترو در نیاوران

مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه درباره علت مسدود شدن خط ۳ مترو در نیاوران توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 23
کد خبر: ۳۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی امام مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) با اشاره به مسدود شدن خط ۳ مترو در نیاوران اظهار کرد: در دوره مدیریت محسن هاشمی در متروی تهران، شاخه‌ای بالاتر از ایستگاه نوبنیاد پیش‌بینی شده بود تا نیاوران و میدان قدس به یکدیگر وصل شوند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) افزود: بر همین اساس یک قطعه زمین که پارکینگ معاونت حمل و نقل بود در اختیار شرکت مترو قرار گرفت تا به عنوان کارگاه اجرایی از آن استفاده شود

وی با بیان اینکه قرار بود ایستگاه نیاوران در همان کارگاه ساخته شود، تصریح کرد: عملیات اجرایی از سمت ایستگاه نیاوران آغاز شد و در خیابان موحد دانش، رمپی در عمق ۲۵ متری برای ورود به ایستگاه زده شد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) با اشاره به اینکه ۲۵۰ متر تونل حفاری شد، گفت: البته تنها 80 متر تونل به طور تمام مقطع اجرا شد و مابقی به صورت نیم مقطع حفاری گردید.

امام ادامه داد: با تغییر مدیریت شرکت مترو و تصمیم مدیریت وقت شهرداری تهران این محل به یک مجتمع تجاری و اداری واگذار و بحث ایستگاه نیاوران منتفی شد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) اظهار کرد: به دنبال این تصمیم‌گیری عملیات‌های اجرایی انجام شده در محل ایستگاه، تخریب و ساختمانی در آن جا ساخته شد.

وی افزود: با توجه به از بین رفتن مسیر‌های دسترسی به تونل و بلااستفاده ماندن در خیابان موحد دانش، این مکان حالت متروکه پیدا کرده است.

امام خاطرنشان کرد: در حال حاضر برنامه ما این است که مسیری را به همان تونل در عمق ۲۵ متری باز کنیم و برای ایمن سازی آن اقداماتی را انجام دهیم؛ چراکه ممکن است این مکان مخاطره آمیز شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار